Община Разград дава още една възможност за плащане на местните налози

By 02 Април 2020 Прочетена 1508 пъти 0
Това вече може да става чрез дигиталния портфейл iCard Това вече може да става чрез дигиталния портфейл iCard снимка: КИС 13

Община Разград предлага нова възможност за плащане на местни данъци и такси - през дигиталния портфейл iCard. Приложението работи на платформи: Windows, Android и iOS, поддържа и български език.

Използването на приложението за плащане на местни налози е лесно: от менюто в горния ляв ъгъл избирате „Местни данъци и такси“; посочвате „Община Разград“; избирате кой данък да платите, ако имате няколко задължения; избирате дали ще платите цялата дължима сума наведнъж или ще платите на вноски; посочвате от коя сметка предпочитате да бъде извършено плащането и натискате „Плати“. За извършването на услугата приложението си удържа такса от 0,50 лв.


С дигитален портфейл iCard на устройства с операционна система Android всеки може да провери и да заплати както своите задължения, така и задълженията на съсобственици и трети лица. В случай, че искате да проверите и платите задълженията на друго лице, трябва да въведете неговото ЕГН и номер на партида или регистрационен номер на автомобил.

Въвеждането на възможността за плащане на местни данъци чрез iCard е свързано със стремежа на Общинска администрация-Разград да улесни гражданите чрез въвеждане на повече електронни услуги, а в условията на извънредното положение заради разпространението на COVID-19, се създават условия на гражданите да спазват по-стриктно противоепидемичните мерки, като вместо да посещават административната сграда, срещайки се с много хора, платят данъците си през своя мобилен телефон.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Четвъртък, 02 Април 2020 16:32
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net