Предстои приемането на правилника на новия Общински съвет в Разград

By 27 Ноември 2019 Прочетена 1044 пъти 0
Това ще стане на първата редовна сесия на местния парламент на 2 декември, която КИС 13 ще излъчи НА ЖИВО Това ще стане на първата редовна сесия на местния парламент на 2 декември, която КИС 13 ще излъчи НА ЖИВО снимка: КИС 13

Правилник за организацията и дейността на Общинския съвет ще гласуват в Разград.

Това ще стане на предстоящото на 2 декември заседание на местния парламент. Срокът за внасяне на предложения и становища по проекта за правилник изтича утре.

След приемането на Правилника ще стане и изборът на постоянните комисии, като съветниците ще гласуват техния вид, брой и състав, коментира в интервю за КИС 13 председателят на Общинския съвет в Разград Стоян Димитров.

На предстоящата сесия на разградският местен парламент ще се гласува и докладна записка за даване на съгласие председателят Стоян Димитров да членува в Националната асоциация на председателите на общински съвети в Република България.

Съветниците ще гласуват и докладна записка с вносител - кметът Денчо Бояджиев, относно провеждане на извънредно Общо събрание на Асоциация по ВиК на обособената територия, което ще се състои на 19 декември.

Заседанието на Общинския съвет в Разград ще се проведе на 2 декември от 13:30 часа. Телевизия КИС 13 ще го излъчи НА ЖИВО.

Цялото интервю с председателя на Общинския съвет в Разград Стоян Димитров може да видите ТУК!!!

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Сряда, 27 Ноември 2019 19:46
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net