Продължават текущите ремонти на улици в Разград /ВИДЕО/

By 04 Септември 2020 Прочетена 1956 пъти 0

Продължават текущите ремонти на улици в Разград.

Става дума предимно за преасфалтиране на цели участъци. Извършени са ремонти на пътища между населени места в общината, както и на централната улица в село Гецово.

В момента в Разград тече изпълнението на една от обособените позиции на проведена от Общината обществена поръчка за текущ ремонт на улици в града. Договорът по позицията е на стойност малко над 300 хиляди лева , а продължителността на дейностите е 120 дни.


Асфалтирани са вече първите улици, като за част от тях, са подавани жалби от граждани в Общинската администрация през последните 3 години за извършване на спешен ремонт. В хода на строителството се координират дейностите между Община Разград и фирмата изпълнител за отстраняването на възникнали проблеми по сигнали на граждани.

В по-голямата част на ремонтите на улиците в Разград е включено преасфалтиране на пътното платно, в няколко участъка има предвидено и фрезоване и поставяне на бордюри. Екип започна работа и по улица "Никола Пенев", която е една от най-оживените в Разград.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Петък, 04 Септември 2020 14:06
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net