В Разград наградиха победителите в конкурса за плакат на тема „Живот без дрога“ /ВИДЕО/

By 01 Юли 2020 Прочетена 1422 пъти 0

В Разград наградиха победителите в конкурса за плакат на тема "Живот без дрога".

Церемонията се състоя в Художествена галерия "Проф. Илия Петров". Призовете отидоха при участници от Разград, Исперих и Самуил.

Събитието бе по повод 5 юли – професионален празник на служителите на МВР и във връзка със 141-годишнината от създаването на Министерството на вътрешните работи.

Наградените плакати са в две категории – изработени на компютър и рисувани на ръка. Призовете отидоха при участници от училища в Разград, Исперих и Самуил. Бяха раздадени и поощрителни награди.

РЕКЛАМА:


Всички плакати, участвали в конкурса "Живот без дрога", са подредени в изложба в Художествената галерия. Те ще могат да бъдат разглеждани до 3 юли, като е предвидена възможност да бъдат закупени с благотворителна цел. Събраните средства от продажбата на творбите ще бъдат предоставени на три деца на загинали служители от ОД на МВР в Разград.

Целта на конкурса, който стартира през 2000 година, е да се осъществява превенция на разпространението и употребата на наркотични вещества сред подрастващите като бъдат насочени към осмисляне на свободното им време с творчески и спортни изяви.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Сряда, 01 Юли 2020 17:35
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net