Ясно е името на четвъртия заместник-кмет в Разград /ВИДЕО/

By 04 Февруари 2020 Прочетена 1853 пъти 0

Готова е новата структура, по която от март нататък ще работи общинската администрация в Разград.

Това заяви в интервю за КИС 13 кметът Денчо Бояджиев. Предложението ще бъде гласувано от съветниците на предстоящото заседание на Общинския съвет на 11 февруари, което телевизия КИС 13 ще излъчи НА ЖИВО.

Тогава се очаква да бъде разгледан и приет и бюджетът на общината за 2020 година. Той се увеличава от 45 на над 55 милиона лева. Това е един сериозен финансов ресурс, който ще бъде използван спрямо отделните функции, заяви кметът Денчо Бояджиев.


На заседанието на Общинския съвет на 11 февруари ще бъде приета и новата структура на общинската администрация. Ще има четирима заместник кметове, като псоледният, който ще бъде назначен е Полина Иванова с ресор финансовата политика, местните данъци и такси и човешките ресурси. Кметът също ще има ресор, за който да отговаря.

През мандата си кметът Денчо Бояджиев планира да подобри значително инфраструктурата в общината, за да се решат ефективно проблемите с трафика на критичните места. През тази година започва и цялостна реконструкция на зона за отдих "Печлина".

Цялото интервю с кмета на Разград Денчо Бояджиев може да гледате ТУК!!!

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Вторник, 04 Февруари 2020 19:50
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net