Започва ремонтът на детска градина "Славейче" в Разград

By 07 Март 2019 Прочетена 1699 пъти 0
Очаква се строителните дейности да приключат за 180 дни Очаква се строителните дейности да приключат за 180 дни снимка: КИС 13

Започва ремонтът на детска градина "Славейче" в Разград.

Днес се състоя церемонията по първа копка на обекта по проект за обновяване на материално-техническата база и въвеждане на мерки за енергийна ефективност. Очаква се строителните дейности да приключат за 180 дни.

Детска градина "Славейче" обслужва децата от най-гъсто населения жилищен комплекс в Разград – "Орел". В резултата на проекта ще се подобри микроклиматът в детското заведение и ще се създадат още по-добри условия за физическо и емоционално развитие на децата.

Кметът д-р Валентин Василев наблегна на факта, че строителните дейности в детската градина са обвързани с големия ремонт на жилищен комплекс "Орел", който също тече в момента. Той напомни при забелязани нередности да се сигнализира изпълнителят.

Областният управител Гюнай Хюсмен също отправи поздравления по повод започващия ремонт.

Малчугани от детската градина зарадваха присъстващите с кратка програма.

Менче с вода плиснаха за успех заместник-кметът Галина Георгиева и директорката на детското заведение Младенка Бобева. Кметът и областният управител направиха символичната първа копка, а градоначалникът разби бутилка шампанско в багера с пожелания за спорна работа.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Четвъртък, 07 Март 2019 19:14
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net