Започва ремонтът на детска ясла "Звездици" в Разград

By 01 Февруари 2019 Прочетена 1656 пъти 0
Днешната първа копка бе на първия от 12-те обекта по проекта, който се реализира по "Региони в растеж" Днешната първа копка бе на първия от 12-те обекта по проекта, който се реализира по "Региони в растеж" снимка: КИС 13

Започва ремонтът на детска ясла "Звездици" в Разград.

Днес беше направена първа копка по проекта, който освен обновяване на материално-техническата база, включва и въвеждане на мерки за енергийна ефективност.

Сред официалните лица на церемония присъстваха кметът на Община Разград д-р Валентин Василев и председателят на Общински съвет Надежда Радославова.

Днешната първа копка бе на първия от 12-те обекта по проекта, който се реализира по "Региони в растеж" и е на стойност близо 10 милиона лева. Сградата на детска ясла "Звездици" ще бъде реконструирана и обновена. След края на ремонтните дейности, в детската ясла ще бъде доставено оборудване и обзавеждане, което ще доведе до подобряване на предоставяните услуги.

Кметът д-р Валентин Василев благодари на своя екип за усърдната работа и допълни, че след ремонта детските заведения включени в проекта ще добият още по-хубав вид и ще станат енергоефективни.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net