Катастрофа между кола и тролей в Русе взе жертва тази сутрин /ВИДЕО, СНИМКИ и ПОДРОБНОСТИ/

By 30 Октомври 2019 Прочетена 2412 пъти 0
Инцидентът е станал минути преди 06:30 часа Инцидентът е станал минути преди 06:30 часа снимки: Ралица Георгиева, КИС 13

60-годишен шофьор загина на място след удар между лек автомобил и тролейбус тази сутрин в Русе.

Сигналът за тежкия инцидент е подаден малко преди 06:30 часа на тел. 112, съобщиха от Oбластната дирекция на МВР. Катастрофата е станала на бул. "Тутракан", в района на кръстовището, където тролейбусите обръщат в посока центъра.

dsc_0160.jpg


По информация от полицията лек автомобил "Пежо" с русенска регистрация се движел в посока Дунав мост. През това време на обръщалото до бившия захарен завод, водач на тролейбус от градския транспорт извършвал маневра за завиване в обратната посока. При все още неизяснени обстоятелства, шофьорът на лекия автомобил се блъснал в задната лява част на тролейбуса.

В резултат на удара, 60-годишният водач на "Пежо"-то загинал на място. Предполага се, че е карал с висока скорост, тъй като не помогнали дори въздушните възглавници, които се отворили при сблъсъка, а цялата предница на леката кола е смачкана до неузнаваемост.

dsc_0156.jpg


За изясняване на инцидента на мястото на пътнотранспортното произшествие е изпратен екип на Пътна полиция и линейка на Спешна помощ. Медицинският екип само констатирал смъртта на водача на лекия автомобил.

Местопроизшествието е запазено и е извършен оглед от дежурна оперативна група на Областната дирекция на МВР в Русе. Причините и обстоятелствата довели до тежкия инцидент се изясняват.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Сряда, 30 Октомври 2019 16:33
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net