Кметът на Русе Пенчо Милков представи официално четиримата си заместници

By 20 Ноември 2019 Прочетена 1569 пъти 0
Кметът на Русе Пенчо Милков представи официално четиримата си заместници КИС 13

Кметът на Русе Пенчо Милков представи екипа си пред медиите на пресконференция днес.

Той заяви, че залага на професионалисти с опит, а не на партийни кадри и обеща да работят активно, прозрачно и в интерес на русенци.

За устройството на територията ще отговаря Магдалина Илиева, Димитър Недев е новият заместник-кмет по комунални дейности, Златомира Стефанова поема ресор икономика, инвестиции и собственост, а Енчо Енчев - хуманитарните дейности.


Пенчо Милков обясни, че е избрал този екип, тъй като всички отговаряли на изискванията му, които поставя пред себе си като човек и работа и към хората с които желае да работи. Заместник-кметовете пък заявиха какви ще бъдат приоритетите им в ресора за който отговарят. Градоначалникът Пенчо Милков каза още, че засега не се налагат промени в отделните дирекции в Общинската администрация.
 

По отношение на недостига от над 4,4 милиона лева, който може да доведе до увеличаване на данъка върху превозните средства Пенчо Милков заяви, че не е нормално да се вдига точно този налог, при разкопани улици и допълни, че е възложил да се направят още изчисления, за да има максимално облекчение за гражданите.

Цялата пресконференция, на която бяха представени заместниците на Пенчо Милков, може да видите ТУК!!!

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Сряда, 20 Ноември 2019 17:27
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net