Кметът на Русе вече не е общински ръководител на ГЕРБ

By 31 Юли 2019 Прочетена 7467 пъти 0
Кметът на Русе вече не е общински ръководител на ГЕРБ снимка: ПП ГЕРБ

Росен Даскалов е утвърден за общински ръководител на ПП ГЕРБ – Русе с решение на Изпълнителната комисия на партията тази вечер.

За това съобщиха преди минути от пресцентъра на партията в Русе.

Досега тази позиция заемаше настоящият кмет на Русе Пламен Стоилов. В съобщението до медиите от ГЕРБ не назовават причини за рокадата.

Росен Даскалов е роден на 11 май 1971 година в Русе. Инженер, дизайнер, пилот, създател на първата българска суперкола Sin R 1. Започва д асе занимава с картинг като дете, а впоследствие автомобилите се превръщат в негова страст и професия. Той е собственик на "Син Карс Интернешънъл" ЕООД - единствен български производител на спортни и състезателни автомобили. 

Росен Даскалов подготвя изграждането на първата високотехнологична фабрика за производство на електрически и хибридни автомобили в България. През 2017 година той получи награда на конкурса "Мистър и Мисис Икономика 2017" в категория "Индустрия". "Син Карс Интернешънъл" в лицето на г-н Даскалов бе отличена преди 2 месеца с втора награда в категория ''Иновация'' на Петия юбилеен годишен бал на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Сряда, 31 Юли 2019 22:39
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net