Пикап горя през нощта в Русе

By 02 Октомври 2015 Прочетена 2007 пъти 0

Лекотоварен автомобил горя през нощта на улица "Яне Сандански" в Русе. По информация от полицията инцидентът е станал след 3 часа. Веднага е бил изпратен екип на пожарната. На място било установено, че гори двигателният отсек на автомобил тип пикап.

Въпреки своевременната намеса на огнеборците, предната част на автомобила е напълно унищожена. Нанесени са щети и по съседната кооперация. Най-сериозни са пораженията по магазина, който скоро трябвало да отвори. Щетите са изцяло по витрината, част от която е унищожена от пламъците. Тъй като пикапът е бил паркиран на тротоара в непосредствена близост до блок "Левента", фасадата е била опушена и има разстопена пластмаса на външни щори на втория етаж.

Тепърва ще се изчислява размерът на щетите, за да се прецени до каква степен каското на автомобила ще може да покрие средствата необходими за ремонт. По първоначална информация джипът се е запалил сам през нощта. На местопроизшествието е бил извършен оглед от дежурна оперативна група на МВР. По случая се води разследване.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net