Роднини на загинал при пътен инцидент русенец излязоха на протест пред сградата на съда

By 22 Октомври 2019 Прочетена 1307 пъти 0
На 9 октомври автомобил блъска пешеходец, който е откаран в болницата в тежко състояние, като впоследствие той е починал На 9 октомври автомобил блъска пешеходец, който е откаран в болницата в тежко състояние, като впоследствие той е починал снимка: КИС 13

Роднини на загинал при пътен инцидент русенец излязоха на протест пред сградата на съда, за да настояват виновникът за катастрофата да бъде издирен.

Произшествието е станало на 9 октомври около 22:00 часа в района на кръговото кръстовище на улиците "Чипровци" и "Шипка". Тогава автомобил блъска пешеходец, който е откаран в болницата в тежко състояние. Впоследствие той е починал.

Близките на загиналия се притесняват, че извършителят няма да бъде намерен, тъй като вече две седмици нямат информация за това как върви разследването до момента.

Племенникът на починалия – Орлин, е започнал самостоятелно издирване на извършителя по записи от камери в района на произшествието. Опасява се обаче, че може да не успее, тъй като се губели секунди преди и след инцидента.

Утре близките на загиналия ще се срещнат с окръжния прокурор на Русе Георги Георгиев, който ще ги запознае как върви разследването на случая до момента.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Събота, 26 Октомври 2019 00:05
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net