Тежка катастрофа на булевард "България" в Русе е станала тази нощ /ВИДЕО/

By 05 Май 2020 Прочетена 13356 пъти 0

45-годишен мъж по чудо се оттърва с леки наранявания след като колата му излетя от пътя и се заби в крайпътната канавка на булевард "България" в Русе.

Сигнал за инцидента е подаден около 03:20 часа тази нощ. По информация на Областната дирекция на МВР лек автомобил "Ауди" с русенска регистрация е катастрофирал, като е излязъл от пътното платно, разкъсал е предпазната мантинела и е пропаднал в храстите зад гаражите до бл. "Крали Марко".

Изпратените на местопроизшествието полицейски екипи са установили, че водач на превозното средство е 45-годишен русенец. Той е бил прегледан на място от екип на Спешна помощ и освободен за домашно лечение с охлузни рани в областта на едната ръка.


Произшествието е документирано от полицията, като се посочва, че до инцидента се е стигнало, след като водачът не е съобразил скоростта с мократа пътна настилка, преминал е през неотводнен участък от платното, вследствие на което се отклонил вдясно по посоката си на движение, блъснал се в мантинелата, като при удара колата отскочила и пропаднала в крайпътната канавка.

Пробата на шофьора за алкохол с техническо средство е показала 1,16 промила.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Вторник, 05 Май 2020 17:57
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net