Заповед: Факултет "Бизнес и мениджмънт" в Русенския университет минава на онлайн обучение

By 13 Октомври 2020 Прочетена 3826 пъти 0
Заповед: Факултет "Бизнес и мениджмънт" в Русенския университет минава на дистанционно обучение Заповед: Факултет "Бизнес и мениджмънт" в Русенския университет минава на дистанционно обучение снимка: КИС 13

Студентите във факултет "Бизнес и мениджмънт" в Русенски университет "Ангел Кънчев" минават на онлайн обучение.

Това става със заповед на ректора на висшето училище чл.-кор. проф. д.т.н. Христо Белоев, във връзка с ограничаване разпространението на COVID-19. Заповедта касае периода от днешния ден до 30 октомври, като учебните занятия ще бъдат възобновени на 2 ноември.


По силата на заповедта на ректора се засилва и контролът за стриктното спазване на изискванията за носене на лични предпазни средства, физическа дистанция и извършване на периодична дезинфекция на ръцете от всеки един на територията на висшето училище в Русе – академичния състав, докторанти, студенти, служители, работници и външни лица, които посещават университета.

Влизането в университета ще се извършва единствено през Ректората и Корпус 2, след измерване на температурата, дезинфекциране на ръцете и проконтролиране на задължително използване на предпазни маски. Лица без предпазна маска няма да бъдат допускани на територията на университета.

При посещение на университета от външни лица, те се легитимират при охраната и информират за лицето, при което отиват. То, от своя страна, е задължено да ги посрещне на входа.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Вторник, 13 Октомври 2020 15:15
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net