Живущи в блока на АОНСУ в Русе се срещнаха с "Енерго-про", остават без ток

By 18 Април 2019 Прочетена 2917 пъти 0
Медиите не бяха допуснати до разговора Медиите не бяха допуснати до разговора снимка: КИС 13

Жителите на блока на АОНСУ в Русе остават без ток.

Причината за това е, че без резултат е преминала днешната среща между страните в конфликта, провела се в офиса на "Енерго-про". От разговорите, на които медиите не бяха допуснати, е станало ясно, че от енергото няма да открият индивидуални партиди, а хората няма да плащат натрупаните задължения от 51 000 лева.

Освен домоуправителя, в офиса на дружеството бяха допсунати всички собственици на жилища в блока, които пожелаха да присъстват на срещата. Представителите на медиите бяха спрени на входа и помолени да изчакат в коридора, докато приключат разговорите. Близо час след началото на срещата, от "Енерго-про" излезе жена, която обясни, че нищо съществено не се е случило вътре, тъй като се е получила една говорилня без конкретни предложения.

По-късно разбрахме от домоуправителя на блока, че срещата е приключила без резултат и няма да има никаква промяна за хората, които все още живеят там. Положението остава същото каквото беше и след прекъсването на електрозахранването преди близо месец – ток няма да има, хората няма да плащат задълженията, а от енергото няма да открият индивидуални партиди. Оттам са заявили още, че ще съдят собственика на строителната фирма, която е титуляр по партидата.

Домоуправителят на блока е категоричен, че няма да остави нещата така и ще продължи да пише до всички институции за намиране на решение на създалата се ситуация.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net