Областният управител откри новата учебна година в Сливо поле

By 17 Септември 2018 Прочетена 3825 пъти 0
Той приветства преподавателите и учениците, като им пожела здраве, успехи и една нова учебна година, изпълнена с множество позитивни емоции Той приветства преподавателите и учениците, като им пожела здраве, успехи и една нова учебна година, изпълнена с множество позитивни емоции КИС 13

Областният управител на област Русе Галин Григоров участва в тържественото откриване на новата учебна година в СУ "Св. Паисий Хилендарски", което е единственото средно училище на територията на община Сливо поле.

Той приветства преподавателите и учениците, като им пожела здраве, успехи и една нова учебна година, изпълнена с множество позитивни емоции.

Скъпи ученици, днес е ден на едно ново начало, на новите надежди, новите очаквания и новите успехи! Не спирайте да мечтаете, бъдете уверени в себе си и помнете, че Вие сте следващите, които ще съграждат бъдещето на своя град, на родината, а защо не и това на света! Смело преследвайте и постигайте и най-смелите си мечти! Не забравяйте, че и историята на Българското възраждане, с което се напомня на Европа за съществуването на българския народ, е в същото време и история на българското училище!

се казва в поздравителния адрес на областния управител

Той отправи и пожелания към учителите да продължават все така с достойнство да възпитават и дават знания на идните поколения.

Сред официалните гости бяха и заместник-кмета на община Сливо поле г-н Михаил Чиликов.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Понеделник, 17 Септември 2018 14:38
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net