ВИДЕО: Приветствие на кмета на Община Сливо поле по случай Международния ден на възрастните хора

By 01 Октомври 2021 Прочетена 2236 пъти 0

В свое приветствие кметът на Община Сливо поле Валентин Атанасов поздрави възрастните хора на територията на общината по случай 1 октомври - Международния ден на възрастните хора.

 

ДО

ПЕНСИОНЕРСКИТЕ КЛУБОВЕ
И ВЪЗРАСТНИТЕ ХОРА
ОТ ОБЩИНА СЛИВО ПОЛЕ

 

Уважаеми дами и господа,

Приемете от мое име и от ръководството на Община Сливо поле най-сърдечни поздравления и благопожелания по повод 1 октомври -  Международния ден на възрастните хора!

Поздравявамe Ви и изразявамe своето уважение и преклонение пред житейския Ви опит, пред Вашата мъдрост, пред достойнството, с което носите възрастта.

За общинското ръководство Вие винаги сте съмишленици и партньори при организирането и осъществяването на всички обществено значими начинания. Ще продължим да ценим Вашия пример и богат опит при решаването на важните за всички нас проблеми и въпроси. Вие сте тези, благодарение на които висшите човешки добродетели намират своя израз в натовареното ни ежедневие. Подкрепяте ни, вярвате ни, помагате ни да съзряваме. Не преставате да ни учите на трудолюбие и отговорност.

Уверявам Ви, че Община Сливо поле, като институция, и в бъдеще ще бъде съпричастна към Вашите проблеми, готова да Ви подкрепя и да очертава пътищата за разрешаването им. Изказвам благодарности и за положените усилия в това да възпитавате следващите поколения в любов към българските традиции и култура.

Желаем  Ви преди всичко много  здраве, дълголетие, достоен и щастлив живот, топла грижа и внимание от страна на близките Ви! Продължавайте да творите с красота и добронамереност, чрез силата на Вашия неостаряващ дух!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

 

В. АТАНАСОВ,

Кмет на Община Сливо поле

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Петък, 01 Октомври 2021 12:13
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net