Кметът на Търговище извърши внезапна проверка на битака

By 05 Април 2019 Прочетена 3555 пъти 0
Проверката е извършена по сигнали на граждани за неправилно паркиране по време на битака Проверката е извършена по сигнали на граждани за неправилно паркиране по време на битака снимка: КИС 13

Внезапна проверка в района на битака е извършил тази сутрин кметът на Търговище д-р Дарин Димитров.

Не са били установени нередности при провеждането на тържището, съобщиха от Общината. На петима водачи, обаче, е наложена санкция за това, че са оставили автомобилите си на тротоара.

Проверката е извършена по сигнали на граждани за неправилно паркиране по време на битака. Целта е стриктно спазване на обществения ред и засилване на контрола, заяви кметът на Търговище д-р Дарин Димитров.

Предстои да се изготви работен проект за благоустрояване на квартала в района. Целта е по оптимален начин да бъдат оформени места за паркиране на леки автомобили и обслужващи алеи. Освен това, ще се проектира ново осветление и озеленяване.

Охраната и контролът в района на битака се осъществяват от служители на Община Търговище, Общинското предприятие "Социални и охранителни дейности", със съдействието на Районното управление на полицията.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Петък, 05 Април 2019 17:53
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net