Откриха голямо количество марихуана в търговищкото село Макариополско

By 11 Септември 2018 Прочетена 5780 пъти 0
Растенията са отглеждани в лозов масив, и всяко е с височина 2-2,5 м Растенията са отглеждани в лозов масив, и всяко е с височина 2-2,5 м ОДМВР - Търговище

Вчера около 15:00 часа в Районното управление на полицията в Търговище е установено, че в землището на село Макариополско, община Търговище, 27-годишният Д. Б. от Варна отглежда 26 броя растения, които при извършен полеви наркотест реагират на наркотичното вещество марихуана.

Растенията са отглеждани в лозов масив, и всяко е с височина 2-2,5 м. При извършени последващи действия по разследването е установено, че Д.Б. съхранява в обитаван от него дом в друго търговищко село суха зелена тревиста маса с тегло 16,2 грама, която при извършен полеви наркотест реагира на наркотичното вещество марихуана, както и 0,6 грама бяло прахообразно вещество, реагиращо при извършения наркотест на метамфетамин.

Д.Б. е задържан в Районното управление в Търговище на основание чл. 72, ал. 1, т. 1 от Закона за МВР. По случая е образувано досъдебно производство по чл. 354а от Наказателния кодекс описа на РУ - Търговище.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net