В Търговище обсъдиха промените в Интегрирания план за градско възстановяване и развитие

By 26 Юни 2019 Прочетена 2643 пъти 0
Близо 40 собственици и представители на фирми от различни браншове в региона сe включиха в бизнес форума Близо 40 собственици и представители на фирми от различни браншове в региона сe включиха в бизнес форума снимка: КИС 13

Актуализирането на Интегрирания план за градско възстановяване и развитие обсъдиха бизнесът и местната власт в Търговище.

Близо 40 собственици и представители на фирми от различни браншове в региона свключиха в бизнес форума.

Партньорство между Общините и местния бизнес е едно от условията за възход на икономиката и развитие на инфраструктура, заяви кметър на Община Търговище д-р Дарин Димитров. Той благодари на участниците във форума за тяхната ангажираност и желание за диалог с местната власт.

Основна тема на работната среща бяха възможностите за актуализиране на Интегрирания план за градско възстановяване и развитие на Търговище до 2020, като целта е включването в него на инвестиционните идеи на бизнеса. Бяха представени основните възможности за подкрепа на планираните дейности на бизнеса по проекти за развитие на градска среда, спорт, култура, мобилност, индустриални зони и туризъм.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net