Възрастна жена е в болница след взрив на газова бутилка в Търговище

By 16 Октомври 2020 Прочетена 2598 пъти 0
Възрастна жена е в болница след взрив на газова бутилка в Търговище Възрастна жена е в болница след взрив на газова бутилка в Търговище снимка: КИС 13

Възрастна жена е настанена в МБАЛ-Търговище след инцидент с газова бутилка в областния град.

На 15 октомври около 14:50 часа в апартамент на първия етаж от жилищен брок на улица “Паисий” е възникнала експлозия на газова бутилка. На мястото на произшествието са изпратени екипи на Районно управление Търговище и Районната служба за пожарна безопасност и защита на населението.

В резултат на инцидента 82-годишна жена е настанена за лечение и наблюдение в МБАЛ-Търговище. Тя е с леки обгарания по лицето, без опасност за живота.


Нанесени са материални щети на обитавания от жената апартамент. Унищожени са около 40 кв. м. дограма, както и паркиран пред входа на жилищния блок автомобил “Фиат Скудо”, собственост на мъж от града.

Извършен е оглед на местопроизшествието. По случая е образувано досъдебно производство по чл. 216 от Наказателния кодекс по описа на Районно управление-Търговище, в хода на което ще бъдат изяснявани причините за възникване на инцидента.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net