Започва конкурсът за най-атрактивна коледна украса в община Търговище

By 03 Декември 2019 Прочетена 1327 пъти 0
В периода до 12:00 часа на 22 декември всички желаещи трябва за изпратят до 3 снимки на всеки обект, участващ в надпреварата В периода до 12:00 часа на 22 декември всички желаещи трябва за изпратят до 3 снимки на всеки обект, участващ в надпреварата снимка: КИС 13

Стартира конкурсът за най-атрактивна празнична украса на община Търговище.

Конкурсът е под мотото "Да украсим за Коледа община Търговище". Той ще се проведе в две категории. Първата от тях е за най-атрактивна външна празнична украса на сграда, балкон или междублоково пространство на територията на града. Втората е за най-добре украсено коледно дърво на обществено място в населените места в общината.


В периода до 12:00 часа на 22 декември всички желаещи трябва за изпратят до 3 снимки на всеки обект, участващ в надпреварата, на имейл адреса на пресцентъра на общината, като се посочат имена, адрес на обекта и телефон за връзка. Във Facebook страницата на конкурса ще бъдат публикувани всички относими към кампанията фотографии.

Авторите на украсата от двете категории, събрала най-много харесвания, ще получат предметни награди. За първо място тя е с равностойност 200 лева, за второ – 150, а за трето – 100 лв. Същата е стойността на наградите и в категорията за селата, но премията ще е парична и ще бъде връчена само срещу представяне на фактура за изразходване на сумата. Средствата трябва да се ползват за обогатяване на украсата или за закупуване на парково и друго оборудване, така че придобивката да се ползва от селото или квартала.

Наградите на отличените в конкурса ще бъдат връчени на 27 декември.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Вторник, 03 Декември 2019 14:48
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net