Започват номинациите за спортист на годината на Търговище

By 21 Ноември 2019 Прочетена 1228 пъти 0
Ще бъдат отличени десетте най-добри индивидуални състезатели, както и най-успешният отбор на годината Ще бъдат отличени десетте най-добри индивидуални състезатели, както и най-успешният отбор на годината снимка: КИС 13 / архив

Започват номинациите за Спортист на годината за 2019 на община Търговище.

В класацията ще бъдат отличени десетте най-добри индивидуални състезатели, както и най-успешният отбор на годината. За втора поредна година ще бъде връчена и наградата "Млада надежда", в която ще бъде отличен най-добрият спортист до 12-годишна възраст.

В периода до 28 ноември включително спортните клубове могат да подават своите предложения, като посочат до 3 номинации във всяка от категориите. Документите се приемат в Центъра за административно обслужване на Общината.


Класирането ще бъде извършено от комисия, назначена със заповед на кмета д-р Дарин Димитров. В нея участват спортни деятели, общински съветници, експерти от Община Търговище и журналисти, отразяващи дейността на клубовете. Всички необходими документи за подаване на номинациите могат да бъдат изтеглени от уебсайта на Община Търговище.

Официалната церемония по награждаване на победителите ще се състои на декември от 17:30 часа в концертната зала на Центъра за младежки дейности и инициативи.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Четвъртък, 21 Ноември 2019 15:09
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net