Млада жена, хваната с над 86 килограма наркотици в Цар Калоян, остава в ареста

By 13 Март 2018 Прочетена 1932 пъти 0

7 месеца след първоначалното задържане под стража, Варненският апелативен съд потвърди мярката за неотклонение на 25-годишната Леман Якимова, която бе задържана в Цар Калоян с голямо количество наркотици.

Жената бе привлечена като обвиняема затова, че през август миналата година, в съучастие с Ивайло Иванов, държали с цел разпространение повече от 86 кг марихуана и амфетамини. Втората съдебна инстанция потвърди като законосъобразно определението на Окръжен съд - Разград от 26 февруари тази година, с което е била оставена без уважение жалбата на защитата срещу постоянния арест на обвиняемата и молбата за изменение на мярката й за неотклонение.

Въпреки че според обвинението, нямало опасност жената да извърши друго престъпление, имало доказателства, че може да се укрие от наказателно преследване. Затова Варненският апелативен съд потвърди ареста й, като определението е окончателно.

Припомняме, че Леман Якимова е в ареста от 18 август 2017 след като е била задържана при проверка на автовоз, в който органите на реда открили множество пакети с наркотични вещества. Общата стойност на конфискуваната дрога е над 2 400 000 лева.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net