Задържаха мъж, нападнал и ограбил 91-годишна жена в Горна Оряховица

By 19 Ноември 2020 Прочетена 1591 пъти 0
Задържаха мъж, нападнал и ограбил 91-годишна жена в Горна Оряховица Задържаха мъж, нападнал и ограбил 91-годишна жена в Горна Оряховица снимка: КИС 13

Задържаха мъж, ограбил 91-годишна жена в Горна Оряховица. За случая съобщават от областната дирекция на МВР във Велико Търново

Сигнал за извършеното престъпление е подаден вторник сутрин. На място е изпратен полицейски екип, който е изяснил, че докато се е прибирала към дома си възрастната жена е била настигната от непознат мъж. Той я е ударил и съборил на земята. След това нападателят е откраднал портмонето на жената с наличната в него сума от 495 лв. и е избягал. 

Възрастната жена е била откарана в Центъра за спешна медицинска помощ в Горна Оряховица. При извършения преглед са установени само охлузвания и жената е освободена за домашно лечение.


При проведените издирвателни действия криминалистите са установили извършителя. 52-годишен криминално проявен мъж, който е многократно осъждан за престъпления против собствеността и личността от село Асеново, известен с прякор "Джуката".

Извършителят е задържан вчера при автопатрул на Районно управление Велико Търново в центъра на областния град. Мъжът е привлечен, като обвиняем и с постановление на Окръжна прокуратура – Велико Търново е задържан за 72 часа. Работата по документиране на престъпната му дейност продължава. 

 

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Четвъртък, 19 Ноември 2020 10:57
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net