Отнесени и невъзстановени легнали полицаи в Русе затрудняват пресичането на пешеходци

Става дума за булевард "Гоце Делчев" в Русе Става дума за булевард "Гоце Делчев" в Русе КИС 13

Да се възстановят легналите полицаи по булевард "Гоце Делчев" в Русе, настояват граждани, които живеят в района.

Хората недоволстват, че откакто изкуствените неравности са разбити, шофьорите не намаляват скоростта дори в района на двете спирки и се създават предпоставки за инциденти с пешеходци.

Най-натоварено било рано сутрин, когато хората отивали на работа, а децата на училище. Вечерта след 17:00 часа хората също много трудно пресичали булеварда, заради постоянния поток от автомобили.

В участъка на две места е имало поставени изкуствени неравности, които да ограничават скоростта, но от сегментите няма и помен като са останали да стърчат само колчетата. Хората от квартала обясниха, че така наречените легнали полицаи са били отнесени при един проливен дъжд през тази година. Затова настояват те да бъдат възстановени и да се поставят пешеходни пътеки.

Хората от квартала смятат, че е необходимо в участъка да се направи оглед от отговорните институции и да се обмислят вариантите за подобряване на безопасността за пешеходците при пресичане на натоварения булевард.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Понеделник, 08 Октомври 2018 19:08
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

www.kiss13.net
Kiss13.net използва бисквитки (cookies), за да подобри работата си. Посещавайки този сайт Вие се съгласявате с използването им.
НАУЧИ ПОВЕЧЕ СЪГЛАСЕН СЪМ НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН