ВИДЕО: Обявиха конкурс за директор на Общинско предприятие "Ученическо столово хранене и почивно дело" в Разград

By 09 Февруари 2022 Прочетена 1939 пъти 0

Обявиха конкурс за длъжността директор на общинското предприятие "Ученическо столово хранене и почивно дело" в Разград.

Кандидатите трябва да подадат документите си до 14 март. Споразумението със спечелилия конкурса ще е за петгодишен период. 

Длъжността е с няколко сфери на дейност - административна, организационна, контролна и координационна. Директорът на общинското предприятие ще работи и по управление и ефективно използване на ресурсите.

РЕКЛАМА


От кандидатите се изисква висше образование с придобита степен "бакалавър" или "магистър" и специалност "Социални, стопански и правни науки" с професионално направление "Администрация и управление" или "Икономика"; както и най-малко 5 години трудов стаж.

Кандидатите трябва да покажат и много добро познаване на нормативната уредба. Допуснатите до конкурса ще представят и защитят концепция за управление и развитие на Общинско предприятие "Ученическо столово хранене и почивно дело" за период от 5 години.

Концепцията трябва да съдържа анализ и оценка на състоянието и дейността на общинското предприятие, основни проблеми на функционирането му, тенденции и възможности за развитие. Приемът на документи за участие в конкурса продължава до 14 март.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Сряда, 09 Февруари 2022 17:40
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net