Отдел "Инвестиционни дейности" в Община Разград има нов началник от днес

By 25 Януари 2024 Прочетена 525 пъти 0
Отдел "Инвестиционни дейности" в Община Разград има нов началник от днес Отдел "Инвестиционни дейности" в Община Разград има нов началник от днес снимка: Община Разград

Нов началник на отдел "Инвестиционни дейности" в Община Разград встъпи в длъжност днес.

В началото на работния ден кметът на Община Разград Добрин Добрев представи инж. Стефан Стефанов на служителите в отдела.

Обсъдени бяха основните насоки, по които ще се работи през настоящата година, свързани с подготовка и изпълнение на финансираните проекти на Община Разград по Програмата за възстановяване и устойчивост и по Инвестиционната програма за общински проекти, както и по приоритетите, заложени в проекта за бюджет на Община Разград за 2024 г.

КИС 13 е във Viber!

РЕКЛАМА

 

Стефан Стефанов е на 39 години. Има бакалавърска степен по специалност "Химични технологии" в Русенския университет "Ангел Кънчев", магистърска от Университет "Проф. д-р Асен Златаров", специалност "Неорганични химични технологии", както и придобита квалификация "инженер" от ВСУ "Черноризец Храбър", специалност "Строителство на сгради и съоръжения", специализация "Пътно строителство".

Работил е в частна фирма в областта на търговията, а от 2016 г. досега в Агенция "Пътна инфраструктура" – Областно управление-Разград – 3 години като главен специалист в отдел "Инвестиционно-ремонтни дейности" и 5 години като главен експерт в същия отдел.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Четвъртък, 25 Януари 2024 13:11
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net