Продължават изкопните работи по проекта за подмяна на водопроводите в Доброшката махала в Разград

By 10 Май 2024 Прочетена 196 пъти 0
Възможно е при необходимост част от участъците да бъдат временно затворени за движение. Възможно е при необходимост част от участъците да бъдат временно затворени за движение. Снимка: КИС 13

Изкопните работи по проекта за подмяна на водопроводите в Доброшката махала в Разград продължават и през следващата седмица.

Те са част от първия етап от проекта "Реконструкция на улични водопроводи и сградни отклонения в югозападната част на град Разград".

Между 13 и 19 май работниците от фирмата-изпълнител ДЗЗД "СКС-06" ще работят в следните участъци: ул. "Сребърна", ул. "Мидия", ул. "Абоба", ул. "Ахелой", ул. "Александър Стамболийски" и ул. "Люлебургас" – от кръстовището с ул. "Костур" до хотел "Акцент". Възможно е при необходимост част от участъците да бъдат временно затворени за движение, за което ще бъде обявена информация своевременно.

КИС 13 е във Viber!

РЕКЛАМА

Община Разград се обръща към живеещите в районите, където ще се извършват ремонтни дейности, с молба да оказват съдействие като преместват автомобилите си от участъците, в които се работи.

Припомняме, че етап 1 е най-големият от петте етапа по проекта "Реконструкция на улични водопроводи и сградни отклонения в югозападната част на град Разград", включа подмяна на 5473 метра водопроводи, касае захранването на 370 имота в района. В Доброшката махала водопроводите не са подменяни от повече от 50 години и загубите на вода надминават 70%.

Община Разград се извинява на гражданите за временните неудобства във връзка с ремонта.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net