Досегашният шеф на полицията в Две могили оглави Областната дирекция на МВР в Русе

By 04 Юни 2021 Прочетена 6586 пъти 0
Досегашния шеф на полицията в Две могили оглави Областната дирекция на МВР в Русе Досегашния шеф на полицията в Две могили оглави Областната дирекция на МВР в Русе снимка: ОДМВР - Русе

Старши комисар Мирослав Дамянов е новият директор на Областната дирекция на МВР в Русе. Той поема ръководството със заповед на министъра на вътрешните работи, считано от 3 юни.

Днес старши комисар Дамянов бе официално представен пред ръководния състав на ОДМВР - Русе от заместник-министър Венцислав Катинов.

Мирослав Дамянов е роден през 1975 година в Русе. Завършил е висше образование през 2000 година във Висшия институт за подготовка на офицери и научноизследователска дейност /ВИПОНД/ - МВР, специалност "Противодействие на престъпността и опазване на обществения ред", а през 2009 година се е дипломирал и като "Магистър" в специалност "Право" в Русенски университет "Ангел Кънчев".


Професионалната си кариера в системата на Министерството на вътрешните работи започва през октомври 2000 година в Първо Районно управление при ОДМВР - Русе, като разузнавач в "Криминална полиция".

От 2010 до 2018 година заема длъжността началник на група в сектор "Криминална полиция" към Първо Районно управление, а след това до момента е началник на районното управление в Две могили.  

Досегашният директор на ОДМВР – Русе Теодор Атанасов напуска системата на МВР.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Петък, 04 Юни 2021 14:42
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net