Двама непълнолетни пострадаха при катастрофа с тротинетка в Русе

By 19 Юни 2023 Прочетена 715 пъти 0
Двама непълнолетни пострадаха при катастрофа с тротинетка в Русе Двама непълнолетни пострадаха при катастрофа с тротинетка в Русе снимка: КИС 13

Двама са леко пострадали при инцидент между лек автомобил и тротинетка вчера вечерта в Русе.

За случая съобщава Областната дирекция на МВР.

На 18 юни около 19:00 часа в гр. Русе на кръстовище, образувано от път излизащ от междублоково пространство и ул. "Юндола", лек автомобил "Ауди", управляван от 43-годишен мъж, е навлязъл на пътя от междублоково пространство, без да пропусне индивидуално електрическо превозно средство /ИЕПС/.

КИС 13 е във Viber!

РЕКЛАМА

 

Тротинетката се е движила в забранена посока на еднопосочен път и е била управлявана от непълнолетен /17 г./, с возещ пътник в забрана по ЗДВП, вследствие на което се сблъскват.

От удара са пострадали леко с повърхностни рани и охлузвания водачът на тротинетката и пътничка /15 г./, които са откарани в болницата, прегледани, след което освободени за домашно лечение.

Произшествието е документирано от пътна полиция по административен ред, с причини - неспазване на предимство от страна на водача на автомобила и движение по еднопосочен път в забранена посока от страна на водача на ИЕПС.

 

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Понеделник, 19 Юни 2023 15:40
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net