Изгорелият автомобил на русенски паркинг е бил запален умишлено

By 15 Ноември 2023 Прочетена 1136 пъти 0
Изгорелият автомобил на русенски паркинг е бил запален умишлено Изгорелият автомобил на русенски паркинг е бил запален умишлено снимка: КИС 13

Служители на Второ РУ са установили 27-годишен мъж в хода на разследване на палеж, нанесъл щети на два автомобила в Русе. 

За това съобщава Областната дирекция на МВР.

На 10 ноември в 23:58 часа, чрез ЕЕН 112, в Оперативния дежурен център на МВР в Русе e  постъпил сигнал за горящи автомобили на адрес в гр. Русе на ул. "Студентска", пред вход на бл. "Тулча".

За случая може да си припомните ТУК.

КИС 13 е във Viber!

РЕКЛАМА


На място е установено, че засегнатите превозни средства са леки автомобили с марки "Тойота" и  "Волво". След като пожарът е бил потушен от екип на РДПБЗН - Русе, на местопроизшествието е извършен оглед от дежурна оперативна група на полицията, при който е установено, че автомобилът с марка "Тойота" е изгорял изцяло в предната си част, а другото превозно средство е с разтопен десен фар, дясно странично огледало, дясна предна гума, опушване и нарушаване на покритието на преден десен калник и предна дясна врата.

По случая бе образувано досъдебно производство по описа на Второ РУ, с оглед разследване на престъпление по чл. 330, ал. 1 от НК.

В резултат на предприетите и реализирани серия оперативно-издирвателни действия от служителите на криминалния сектор при Второ РУ са събрани данни, че автор на извършеното деяние е русенец на 27 г.

Работата по случая продължава.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Сряда, 15 Ноември 2023 19:39
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net