Непълнолетни откраднаха кола и предизвикаха ПТП в Русе

By 16 Февруари 2023 Прочетена 1445 пъти 0
Непълнолетни откраднаха кола и предизвикаха ПТП в Русе Непълнолетни откраднаха кола и предизвикаха ПТП в Русе снимка: КИС 13

Деца откраднаха автомобил в Русе, след което предизвикаха ПТП. 

За случая съобщава Областната дирекция на МВР в Русе.

На 14 февруари в Първо районно управление е постъпил сигнал от русенка, че докато е отсъствала от града, в периода 30 януари - 13 февруари т.г., е било проникнато в апартамента й, нанесени са щети по имущество,  извършена е кражба на маловажни предмети, взет е съхраняван в жилището резервен ключ на колата й с марка  „Сузуки“, след което автомобилът е бил противозаконно отнет и е претърпял ПТП с материални щети.

КИС 13 е във Viber!

РЕКЛАМА

 

По сигнала в Първо РУ е образувана преписка и е започнала работа от криминалистите.

В хода на извършените оперативно издирвателни действия полицаите са изяснили, че група от непълнолетни лица, включваща и дъщерята на тъжителката, многократно е пребивавала в апартамента, докато тя е отсъствала, като трима младежи са управлявали автомобила, а един от тях е причинил ПТП-то, като е блъснал колата в паркиран автомобил.

Служителите на реда са установили всички лица, замесени в случая, а размерът на щетите от деянията предстои да бъде уточнен. Работата по документирането на случая продължава в Първо РУ. Материалите по преписката ще бъдат докладвани прокуратурата по компетентност.

 

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net