Полицията в Русе хвана двама мъже, шофирали след употреба на наркотици

By 05 Декември 2023 Прочетена 540 пъти 0
Полицията в Русе хвана двама мъже, шофирали след употреба на наркотици Полицията в Русе хвана двама мъже, шофирали след употреба на наркотици снимка: КИС 13

Бързи производства са образувани срещу двама водачи, установени при полицейски проверки с положителни проби за наркотици.

За това съобщава Областната дирекция на МВР в Русе.

Около 18:00 часа на 3 декември в гр. Русе служители на пътна полиция са спрели за проверка лек автомобил марка "Ауди", управляван от 30-годишен мъж.

При последвалите тестове за употреба на алкохол и наркотици униформените са установили положителен резултат за  метамфетамин и амфетамин.

КИС 13 е във Viber!

РЕКЛАМА

 

На водача е издаден талон за изследване, след което е задържан и съпроводен до болница "Канев", където е дал проби за изследване. По случая е образувано бързо производство, за престъпление по чл.343б, ал.3 от НК.          

На 4 декември около 15:30 ч. също в Русе, автонаряд при Второ РУ е извършил проверка на лек автомобил с марка "Субару", при което като водач е установен 49-годишен мъж.

Повикан е екип на пътна полиция, който е тествал шофьора с технически средства и пробата за наркотици е дала положителен резултат за амфетамин и метамфетамин.

Той е дал необходимите проби в медицинско заведение.

Случаят е документиран и е започнато бързо производство за престъпление по чл.343б, ал.3 от НК.

 

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net