Започна ремонт на пропаданията на кръговото в Русе /ВИДЕО/

By 14 Май 2021 Прочетена 3638 пъти 0

Започна ремонт на кръговото кръстовище до сградата на Областната дирекция на МВР в Русе.

До 31 май изпълнителят ще ремонтира и пропаданията по тротоарите, пукнатините по бетоновите площадки, асансьорните шахти и покриви.

Специална комисия е констатирала и описала дефектите и повредите по кръговото кръстовище, които са възникнали преди края на гаранционния срок, съгласно договора с фирмата-изпълнител.

Комисията е счела, че нередностите следва да бъдат отстранени при подходящи метеорологични условия, но не по-късно от 31 май.


Ще бъде извършен ремонт на пропадания на пътното платно в три участъка, които обхващат и булевард "Липник", както и на две места по прилежащи тротоари. Пукнатините по съоръжението също ще бъдат обработени и ще бъдат отстранени констатираните проблеми по асансьорите и на едно от машинните помещения.

Ремонтът на сляганията в пътната настилка наложи въвеждането на временна организация за безопасност на движението, която ще важи и утре.

Община Русе призовава водачите да бъдат особено внимателни, навлизайки в кръстовището, и да спазват стриктно поставените пътни знаци и табели.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Петък, 14 Май 2021 17:13
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net