Двама загинаха при катастрофа край Омуртаг, друг е с опасност за живота

By 13 Септември 2023 Прочетена 3741 пъти 0
Двама загинаха при катастрофа край Омуртаг, друг е с опасност за живота Двама загинаха при катастрофа край Омуртаг, друг е с опасност за живота снимка: КИС 13

Пътен инцидент край Омуртаг отне живота на двама души. 

За случая съобщава Областната дирекция на МВР в Търговище.

Около 02:25 часа на 13 септември на тел. 112 е получен сигнал за възникнало пътнотранспортно произшествие в близост до гр. Омуртаг - на пътя София - Варна. 

Пътният инцидент е между товарен автомобил (влекач) с полуремарке с румънска регистрация, включващ се по пътя в посока гр. Варна, и микробус с варненска регистрация, движещ се в посока гр. София.

КИС 13 е във Viber!

РЕКЛАМА

 

В резултат на място са загинали двама мъже на 39 и на 36 год. - пътници в микробуса. Водачът му е откаран в МБАЛ-Търговище с опасност за живота. Други двама пътници от микробуса също са настанени в болницата с различни наранявания, без опасност за живота им към момента.

Извършен е оглед на местопроизшествието и е образувано досъдебно производство. Движението на МПС в пътния участък не е преустановявано.

По време на извършване на огледа то е регулирано от екипи на сектор "Пътна полиция" в областната дирекция и на РУ-Омуртаг.

На водача на товарния автомобил са взети по надлежния ред проби за евентуално наличие на алкохол или наркотични вещества, които са отрицателни. На водача на микробуса е взета кръвна проба.

 

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net