Мисия на ОССЕ се срещна с телевизия КИС 13

Ан Песко (САЩ) и Валдемар Уруба (Чехия) се запознаха с историята на КИС 13 и нейната над 28-годишна дейност Ан Песко (САЩ) и Валдемар Уруба (Чехия) се запознаха с историята на КИС 13 и нейната над 28-годишна дейност КИС 13

Мисия на една от най-големите международни организации - ОССЕ /Организация за сигурност и сътрудничество в Европа/, посети офиса на КИС 13 в Русе.

Срещата между наблюдателите и оперативното ръководство на телевизията се проведе по инициатива на международната организация, и бе във връзка с предизборната кампания за парламентарния вот на 2 октомври.

Ан Песко (САЩ) и Валдемар Уруба (Чехия) се запознаха с историята на КИС 13 и нейната над 28-годишна дейност, през което време телевизията е участвала в провеждането на десетки предизборни кампании в Североизточна България от 1994 година досега.

КИС 13 е във Viber!

РЕКЛАМА


Представителите на ОССЕ и телевизия КИС 13 обсъдиха организацията на изборния процес на местно ниво и начина на провеждане на предизборната кампания. Сред темите на разговора бяха и 
медийните тенденции при предизборните кампании, промяната им през годините, както и медийното поведение на политическите партии и техните представители на регионално ниво, в условията на предизборна кампания.

Предмет на разговора бе и изборното законодателство в България, чрез което се регламентират отношенията между политици и медии по време на предизборна кампания - недостатъците и възможностите в него.

Организацията за сигурност и сътрудничество в Европа е най-голямата световна междуправителствена организация в областта на сигурността, която включва всички страни от Европа, САЩ и Канада и ОНД. Мандатът ѝ включва контрол над въоръжаването и утвърждаване на човешките права, свободата на пресата и честните избори.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Петък, 16 Септември 2022 16:27
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net