Предавания

НОВИНИТЕ


Всеки делничен ден от 18:45, 19:45, 21:30 и 23:30 часа гледайте най-важното от деня от България и всичко за Русе, Разград и Търговище.

МЕСТНА ВЛАСТ


НА ЖИВО и на запис по КИС 13 гледайте заседанията на Общинските съвети в Русе, Разград, Търговище, Бяла и Сливо поле!

ОТ ПЪРВО ЛИЦЕ


НА ЖИВО или на пълен запис всички изявления на обществени, политически, граждански, спортни или културни организации от Русе, Разград и Търговище по най-важните теми от деня, без монтаж.

ПЛЮС +

 
ПЛЮС + е мястото в ефира на телевизия КИС 13 и уебсайта kiss13.net, където ви показваме най-важното от деня и това, което би попаднало в Новините, но в разширена форма и без редакторска намеса. В ПЛЮС + зрителите на КИС 13 могат да гледат събитията така, както са се случили.

АРЕНА

 
Седмично телевизионно предаване на АРЕНА МЕДИА, което се излъчва всяка събота и неделя по телевизия КИС 13. Фокусира публичното внимание към артистичните измерения на театъра и музиката, изобразителното изкуство, визуалният и съвременен арт. Показва проблемни репортажи и интересни герои с атрактивни лични истории.

БАЛКАН ФОЛКMузикално телевизионно предаване на студио "ЕВРО ФОЛК", което всяка седмица в 40 минути представя най-доброто от изпълненията на Музикални празници "Евро фолк". За стойността на включените песни и танци отговоря професионален екип. Предаването е успешно аранжирано с рубриките — "Откритие на Балкан фолк" и Класация "Песен на месеца". Със завладяващия ритъм на народните песни и танци, близки до сърцето на всеки, с артистичността на изпълнителите и красотата на носиите им това предаване приковава зрителя пред екрана от първата до последната си минута.

ФОЛКЛОРНА ТРАПЕЗАСедмично телевизионно предаване на студио "ЕВРО ФОЛК" с много музикални изпълнения и кулинарни предложения. Вкусни ястия по народни рецепти и разнообразни седенки. Произвеждат се 4 предавания месечно по 60 минути.

ИЗВОРЧЕДетско фолклорно предаване на студио "ЕВРО ФОЛК". В предаването се използват детски изпълнения на български и чуждестранни народни песни, танци и обичаи. Предаването включва рубриките "Загадка", "Ателието на "Изворче", "Видеозапознанство", "Светът е оцелял, защото се е смял". Водещите са деца. Предаването е 30 минутно и се произвежда за ежеседмично излъчване.

ДА СМЕ ЖИВИ, ДА СМЕ ЗДРАВИЕдно предаване на студио "ЕВРО ФОЛК" за българските християнски и народни празници, изработвано съвместно с Великотърновската митрополия. Екипът на студио "Евро фолк" подготвя 4 предавания месечно, с времетраене по 30 минути, в които се акцентира на по-големите празници от църковния и народния календар. Наситено с църковна музика, кадри на стенописи и храмове от страната, анкети и интервюта, народни обичаи, песни и танци, това предаване едновременно напомня и възражда празниците и радва зрителя.

ПЕСНИ ЗА ДУШАТАСедмично 30-минутно телевизионно предаване за стари градски и туристически песни на студио "ЕВРО ФОЛК". Дали условията, в които живеем, извикаха за нов живот тези песни или човешката душа винаги има нужда от нещо толкова лирично като тях, ще оставим да реши историята. За нас сега е важно, че с "Песни за душата" тези неостаряващи бисери на градската и туристическа песен излизат на бял свят и докосват най-нежните струни от душата и на стари, и на млади.
 

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Четвъртък, 12 Август 2021 16:19
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net