fbpx

БСП представя "Визия за България"

By 11 Октомври 2018 Прочетена 1409 пъти 0
Очаква се "Визия за България" да бъде готова и официално представена до края на годината Очаква се "Визия за България" да бъде готова и официално представена до края на годината КИС 13

Решително участие на държавата в сферата на здравеопазването, образованието и социалните дейности предлагат от БСП във "Визия за България".

В нея ще бъдат заложени и механизми за осигуряване на необходимите финансови средства за реализиране на приоритетите в концепцията.

Основният акцент във "Визия за България" е реформата в здравеопазването. Според народният представител Пенчо Милков, въпреки че там всяка година се заделяли все повече пари, финансовият ресурс се оказвал недостатъчен.

От БСП предлагат и големи промени във фискалната политика като отпадането на плоския данък. Според социалистите, икономиката на страната трябва да се пренасочи към създаване на блага, а не само да изнася суровини. 

Очаква се "Визия за България" да бъде готова и официално представена до края на годината.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Четвъртък, 11 Октомври 2018 19:56
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

www.kiss13.net
Kiss13.net използва бисквитки (cookies), за да подобри работата си. Посещавайки този сайт Вие се съгласявате с използването им.