fbpx

Гласуват новото правителство на 4 май

By 02 Май 2017 Прочетена 1582 пъти 0

На 4 май сутринта ще бъде гласуван новият кабинет. След това в Министерски съвет ще има церемония по предаване на властта. Това заяви на пресконференция днес служебният премиер Огнян Герджиков.

Заради решение на националния съвет на БСП за неучастие на представители на левицата в кабинет на ГЕРБ, въпреки поканата, Деница Златева окончателно отказа да отговаря за подготовката на българското председателство на европейския съюз в правителството на Бойко Борисов. 

По думите на Огнян Герджиков министерството на регионалното развитие и благоустройството се оказало с най-много проблеми:
„Имаше напрежение. Министър Спас Попниколов действително беше поставен на сериозно изпитание, в много голяма степен той успя да се справи със своите предизвикателства. Там се наложи да се сигнализират и съответните органи, държавната финансова инспекция например, включително и прокуратурата. Това са сигнали, които тепърва ще се разследват и ще се види има или няма виновни и те съответно да си понесат своите наказания“, заяви Герджиков.

Очаква се утре да станат известни имената на министрите от третото правителство на Бойко Борисов. 

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net
Ad Sidebar