Ново жестоко убийство разтърси Нови Искър

By 18 Февруари 2019 Прочетена 1361 пъти 0
25-годишен мъж изби семейството си в Нови Искър. 25-годишен мъж изби семейството си в Нови Искър. снимка: БГНЕС

Мъж изби семейството си в Нови Искър.

Престъплението, след което останаха четири трупа, е извършено в къща на улица "Светлина" и потресе жителите на столичния квартал.

Извършителят на тежкото престъпление - 25 годишен мъж, е убил майка си, баща си, брат си и баба си. Убийството е извършено не с огнестрелно оръжие, а с брадва, съобщиха разследващите.

Според съседите на семейството братята Георги и по-малкият Сашо са имали проблеми в развитието. Именно по-големият - Георги, се смята за извършител. Той бе задържан от полицията тази сутрин във видимо неадекватно състояние. 

Бащата на арестувания е бил военен. След като два дни не се явил на работа в понеделник от Военна полиция отишли да го търсят в дома му. На адреса те намерили четирите трупа.

От Министерството на отбраната заявиха, че задържаният няма правоотношения със системата им нито като военослужещ, нито като цивилен служител.

Действията по разследването продължават в рамките на образуваното досъдебно производство под наблюдението и ръководството на прокуратурата.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

www.kiss13.net
Kiss13.net използва бисквитки (cookies), за да подобри работата си. Посещавайки този сайт Вие се съгласявате с използването им.