Продължава разследването на жестокото убийство в Нови Искър, откриха издирваната Кети мъртва

By 03 Януари 2018 Прочетена 1446 пъти 0

Разследването на убийствата в Нови Искър продължава.

Вчера там в къща бяха открити телата на петима души. Жертвите са мъж, неговият син, доведената му дъщеря, приятелят й и нейната баба по майчина линия.

Полицията обяви за издирване 44-годишната Кети Николова, която е живяла на семейни начала с убития мъж. Беше пуснат за издирване и семейният джип. По-късно автомобилът беше намерен на 3 километра от къщата на семейството в Нови Искър. Тялото на издирваната пък беше открито в кладенец на изоставена вила.

На брифинг днес от прокуратурата и МВР потвърдиха, че причината за смъртта на Кети Николова е убийство. Бе изключена версията тя да е извършила тежкото престъпление и след това да се е самоубила.

"Става дума за шесторно убийство, изключвам възможността за самоубийство. Всичките са убити с огнестрелно оръжие не с един, а с множество изстрели", заяви директорът на Националната следствена служба Борислав Сарафов.

Към момента активно се проверява търгвоската дейност на една от жертвите – Неделчо Юнаков – и евентуалната й връзка с убийствата. Главният секретар на МВР Младен Маринов заяви, че има информация Юнаков да се е занимавал с кухи фирми за източване на ДДС.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net