fbpx

Засилен трафик и катастрофи в деня на голямото завръщане

By 06 Септември 2016 Прочетена 1137 пъти 0

Натоварен трафик отчитат по всички главни пътни артерии в страната, заради голямото завръщане след края на 4-дневната почивка.

Най-интензивно бе движението от Гърция към София. В района на Симитли на главен път Е-79 трафикът бе особено натоварен заради събирането на два потока пътуващи. Движението между Симитли и Благоевград буквално спря за часове поради пренасочване на трафика по обходния път покрай тунела при Железница.

Засилено бе движението и по автомагистралите. Колона от автомобили се образува по „Хемус“ от Ботевград до тунела „Ечемишка“ в посока София. По автомагистрала „Тракия” движението също бе натоварено, но спокойно.

Затруден беше трафикът и на входовете на София. В участък от Ботевградско шосе, придвижването ставаше двупосочно по платното в посока към центъра. По Самоковско шосе пък стана тежка катастрофа, при която загина жена, а други четирима бяха откарани в болницата.

Тежка катастрофа стана и във Враца. Лек автомобил с трима пътници се ударил в стълб край пътя в централната градска част. На място е загинал шофьорът на автомобила, а тримата пътници са прегледани и освободени за домашно лечение.

От Главна дирекция „Национална полиция“ напомнят на водачите да шофират с повишено внимание и със съобразена с пътните условия скорост, при стриктно спазване на указанията на органите на Пътна полиция.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net