ВИДЕО: На церемония в Бяла наградиха създателите на филма, посветен на баронеса Юлия Вревская

By 03 Март 2022 Прочетена 1322 пъти 0

На официална церемония в Бяла, Българският червен кръст връчи специална награда на създателите на документалния филм "Ангелът на милосърдието", посветен на баронеса Юлия Вревская.

Аделина и Борис Радеви решиха наградата да остане в Бяла, тъй като Общината е един от най-големите продуценти на документални филми.

"Ангелът на милосърдието" е спечелил голяма награда на провелия се през миналата година 19-ти международен фестивал на червенокръстките и здравни филми, който е под патронажа на вицепрезидента Илияна Йотова.

На официална церемония в Арт центъра в Бяла, създателите на филма Аделина и Борис Радеви получиха специалната награда на председателя на Българския червен кръст акад. Христо Григоров – диплом и кристална статуетка.

РЕКЛАМА


Сценаристът на филма Аделина Радева не скри вълнението си от полученото признание.

Създателите на филма решиха наградата да остане в Бяла, тъй като Общината не само е един от най-големите продуценти на документални филми, но и създава нови културни пространства, които изпълва със съдържание.

Димитър Славов връчи на Аделина и Борис Радеви грамота и почетния знак на Бяла за особен принос и заслуги за развитието на просперитета на Общината и утвърждаване на нейното име и авторитет.

Вижте повече във видеото.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Четвъртък, 03 Март 2022 16:17
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net