След сигнал в социалните мрежи: Полицията установи трима, вандалствали в парка в Две могили

By 11 Юни 2021
След сигнал в социалните мрежи: Полицията установи трима, вандалствали в парка в Две могили След сигнал в социалните мрежи: Полицията установи трима, вандалствали в парка в Две могили снимка: Фейсбук

Трима са установени от полицията, във връзка с извършена вандалска проява в градския парк в Две могили, за която е било съобщено в социалните мрежи

Служители на Районното управление на полицията в Две могили са извършили проверка, по повод вандалска проява от 4 май т.г., станала на територията на градския парк в населеното място, която е била отразена в социалните мрежи.

Чрез електронните платформи е било съобщено, че в парка са съборени глобуси на осветителни тела, като един от тях е деформиран. От полицията е изяснено е, че осветителните съоръжения са общинска собственост, а с деянието е нанесена щета в размер на около 280 лв.


По случая в Районното управление в Две могили е регистрирана преписка и е започнала работа с оглед изясняване на извършено престъпление по чл. 325 от Накказателния кодекс.

В резултат на проведените оперативно-издирвателни дейности, като автори на проявата са установени три малолетни лица от гр. Две могили – две момичета и едно момче на възраст 12-13 г., които не са имали подобни прояви до момента.

По случая работят служители от "Криминална полиция" и "Детска педагогическа стая" при РУ – Две могили.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Последно променена в Петък, 11 Юни 2021 11:21