Поредна катастрофа на пътя Русе - Бяла се размина с двама леко пострадали

By 02 Ноември 2021 Прочетена 2971 пъти 0
Поредна катастрофа на пътя Русе - Бяла се размина с двама леко пострадали Поредна катастрофа на пътя Русе - Бяла се размина с двама леко пострадали снимка: КИС 13

Двама са леко пострадали при катастрофата, станала вчера вечерта на главния път Русе – Бяла

Произшествието е възникнало около 18:10 часа, в района на км. 29+800 (в землището на Две могили).

Изпратеният там наряд на Районното управление е установил, че при ясно време и суха пътна настилка кола с марката "Рено Меган", управлявана от 22-годишна жена, при движение в посока към Бяла е навлязла безпричинно в насрещната пътна лента и се е сблъскала странично с изпреварващ я в този момент лек автомобил "Ауди", управляван от мъж на 46 години.


В резултат двете превозни средства са напуснали пътното платно по посока на движението си и са се блъснали в крайпътни дървета.

Пострадали са водачката на реното, която е откарана и настанена в русенската болница "Канев" с комоцио и пътничка на 15 години от "Ауди"-то, която е освободена за домашно лечение с травми на вежда и чело.

Пробите на водачите за алкохол са дали отрицателен резултат. Произшествието е документирано от полицията по административен ред - от екип на Районното управление на полицията в Две могили.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Вторник, 02 Ноември 2021 11:36
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net