КИС 13 отчита голям зрителски интерес към вечерните концерти от Панаира на киселото мляко в Разград

By 30 Юли 2023 Прочетена 2344 пъти 0
Вечерните концерти от програмата на фестивала са били наблюдавани от близо 40 000 души чрез платформите на телевизията Вечерните концерти от програмата на фестивала са били наблюдавани от близо 40 000 души чрез платформите на телевизията снимка: КИС 13

Телевизия КИС 13 отчита много голям зрителски интерес към тазгодишните вечерни концерти от Панаира на киселото мляко и Фестивал на народните традиции и художествени занаяти в Разград.

Анализите, няколко дни след края на Фестивала, показват, че вечерните концерти са били наблюдавани от близо 40 000 души чрез платформите на телевизията, в рамките на тридневната програма.

По традиция КИС 13 залага на мултиплатформения подход, излъчвайки преките си предавания както по телевизията, така и в онлайн платформата си КИС 13 Live, и във фейсбук страницата си. По този начин достигаме до максимално широк кръг от хора.

Данните показват, че най-голям зрителски интерес към концертите по телевизионния канал са имали разградчани, които са и домакини на едно от най-мащабните мероприятия в културния календар на града. Те са следвани от зрителите от Русе и Търговище, където КИС 13 също е единствената програма с насоченост и предавания на местна тематика.

КИС 13 е във Viber!

РЕКЛАМА


В стрийминг платформата КИС 13 Live спектаклите са наблюдавани НА ЖИВО онлайн от зрители от 9 държави. Разбира се най-много от тях са били в България, но концертите са проследили още хора, живеещи в САЩ, Франция, Турция, Китай и др. В рамките на страната ни най-голям интерес е имало отново сред разградчани, следвани от зрителите в Русе, Търговище, София, Бургас и Варна, където и телевизионният канал се разпространява чрез своите партньори - доставчици на телевизия.

В социалните мрежи предаванията на КИС 13 НА ЖИВО са били проследени от близо 20 000 души, като най-голям интерес е имало към закриващия концерт през третия ден, който е бил наблюдаван от близо 7000 души само във Фейсбук. След него по интерес се нарежда откриващия концерт от първия ден, проследен от около 6500 души.

Припомняме, че през тази година във вечерните концерти от Панаира на киселото мляко и Фестивал на народните традиции и художествените занаяти, се включиха състави от 5 държави - Турция, Хавай (САЩ), Индия, Мароко и Грузия. Домакините от Разград също бяха силно представени с участие на редица местни детски и професионални фолклорни състави, и танцови клубове.

Екипът на КИС 13 благодари на всички зрители, избрали да съпреживеят емоцията на Фестивала с нас!

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Неделя, 30 Юли 2023 22:05
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net