Задържаха мъж в Кубрат, имал над 3 килограма метамфетамин в дома си

By 21 Октомври 2021 Прочетена 1397 пъти 0
Задържаха мъж в Кубрат, имал 3 килограма метамфетамин в дома си Задържаха мъж в Кубрат, имал 3 килограма метамфетамин в дома си снимка: ОДМВР - Разград

43-годишен мъж от кубратското село Сушево е задържан за употреба и притежание на наркотици, съобщават от ОДМВР - Разград.

Около 16:40 часа на 20 октомври по ул. "Княз Борис" в град Кубрат е спрян управляваният от него автомобил "Форд Мондео".

В хода на полицейската проверка е установено, че водачът от Сушево е седнал зад волана след употреба на наркотични вещества. Пробата с "Drug check" реагирала положително на амфетамин.


При допълнително предприетите действия – претърсвания и обиски, в дома му са открити пакети с метаамфетамин с общо тегло 3061 грама. Нарушителят е задържан в сградата на Районното управление на полицията в Кубрат. За случая е уведомен дежурен прокурор. Започнато е разследване за престъпления по чл.343 Б, ал.3 и чл.354 А, ал.3 от Наказателния кодекс.

Лицето е криминално проявено, неосъждано. Продължава работата по изясняване на обстоятелствата, при които е придобита дрогата, както и региона на разпространението й. Предстои повдигане на обвинение и задържането му за срок до 72 часа.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Четвъртък, 21 Октомври 2021 11:02
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net