Кметът на Разград бе избран за член на Управителния съвет на Сдружението на общините

By 28 Февруари 2024 Прочетена 304 пъти 0
Община Разград е представлявана от кмета на Добрин Добрев и от председателя на Общинския съвет Галина Георгиева. Община Разград е представлявана от кмета на Добрин Добрев и от председателя на Общинския съвет Галина Георгиева. Снимка: НСОРБ

Кметът на Община Разград Добрин Добрев бе избран за член на Управителния съвет на Националното сдружение на общините в България.  

Изборът бе направен чрез тайно гласуване по време на Общото събрание на сдружението в София, което се провежда на 27 и 28 февруари.  Участници в мероприятието са 387 делегати от 223 общини.

Община Разград е представлявана от кмета на Добрин Добрев и от председателя на Общинския съвет Галина Георгиева.

КИС 13 е във Viber!

РЕКЛАМА


Кметът на Разград бе номиниран за член по-рано този месец по време на заседание на общините от Северния централен район за планиране във Велико Търново.

Чрез тайно гласуване днес бяха избрани 23 членове на Управителния съвет и 5-членен Контролен съвет на Националното сдружение на общините в България за мандат 2023 – 2027 година.

Предстои да бъдат избрани председатели на Управителния и Контролния съвет. След края на Общото събрание  ще се проведе  първото заседание на новоизбрания Управителен съвет, на което ще бъдат определени заместници на председателя.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Сряда, 28 Февруари 2024 15:58
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net