Над 3500 нарушения са засекли камерите за скорост в Разградско от началото на месеца

През посочената седмица са регистрирани две пътно-транспортни произшествия. През посочената седмица са регистрирани две пътно-транспортни произшествия. Снимка: КИС 13

602 нарушения на Закона за движение по пътищата са установени в периода от 20 до 26 май, съобщават от Областната дирекция на МВР в Разград.

През посочената седмица eкипите на "Пътна полиция" са съставили 527 фиша и 75 акта. Пет от актовете са издадени на неправоспособни водачи.

Установени са осем шофьора, седнали зад волана след употреба на алкохол. При двама от тях концентрацията е била над 1,2 промила.

КИС 13 е във Viber!

РЕКЛАМА

Прекратени са регистрациите на шест моторни превозни средства. В четири от случаите причината е неправоспособност на водачите, в други два – употребата на алкохол.

През посочената седмица са регистрирани две пътно-транспортни произшествия, при които двама души са пострадали, сочи още статистиката на "Пътна полиция".

От началото на месец май на територията, обслужвана от ОДМВР-Разград, с камери за видеоконтрол са засечени 3518 нарушения на скоростните режими. Връчените електронни фишове са 140.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net